Hirdetés

Vadászpilóták versenye

|

Két sikeres évad után idén is megrendezésre kerül a számítógépes repülőgép szimulátorok szerelmeseinek versenye, a III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság, a JETfly Légi Harc Kupa! Tavalyi évben 140 versenyző küzdött egymás ellen két kategóriában a legjobb virtuális vadászpilóta címért, mely megszerzését aktív MiG-29-es vadászpilóták próbálták megnehezíteni. Az idei évben 2005. szeptember 17-25 között a BNV területén megrendezésre kerülő Infomarket számítástechnikai kiállítás ad majd helyet e rangos haza eseménynek. A verseny szabályai nem változtak, vagyis két egyéni kategóriában (1v1) zajlanak majd a küzdelmek. Nevezni lehet a MiG-29-es kategóriában (lökhajtásos vadászgép, LockOn játék szimulátor program) vagy a Messerchmitt-109-es kategóriában (propelleres II. vh. vadászgép, IL2:FB játék szimulátor program). Idei évben is neveznek a versenyre a kecskeméti MH59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis MiG-29-es vadászpilótái, tehát ismét láthatjuk majd, hogyan küzdenek meg egymással aktívak és a fiatal virtuális követőik. Jelentkezéseket 2005. szeptember 1-ig fogadjuk el a www.jetfly.hu vagy a www.virtualairshow.hu oldalakon. A verseny összdíjazása közel kétmillió forint. Az első helyezett pilóták egy évig tiszteletbeli tagjai lesznek a kecskeméti repülőbázis Dongó és Puma századainak

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)