Hirdetés

Vadonatúj, ingyenes multiplayer mód a The Godfather II-höz!

|

Az EA bejelentette, hogy a Godtafher II megjelenésének napján, elérhető lesz a játékhoz egy ingyenesen letölthető, új multiplayer mód.

Hirdetés

Az Electronic Arts bejelentett egy új multiplayer módot a Godfather II-höz a Don Control-t. A játékban alapból négy multiplayer mód és hat térkép lesz elérhető. A Don Control-t, rögtön a játék megjelenésekor, ingyenesen letölthető patch formájában elérhetővé teszik (Észak Amerika április 7., Európa április 10.). A The Godfather II megpróbál új színt csempészni a nyílt világú (open-world) játékok műfajába, a véres és kegyetlen utcai harcokat összemossa a stratégiai gondolatmenettel. A Don Control, a „Gondolkodj úgy, mint egy Don" stratégiai játékélményt online környezetbe helyezi, lehetővé téve, hogy mindenki létrehozhassa a saját kis gengszter famíliáját, utasításokat osztogasson az embereinek, miközben Ő maga madártávlatból szemléli az eseményeket. A játékosok dolgát várhatóan nagyban megkönnyíti a Don nézet, ilyenkor könnyebben áttekinthetjük ki, hol és mit csinál.

godfather0202.jpg

Egyszerre maximum 16 játékos küzdhet egymás ellen az alvilág feletti uralomért, a Don-ok Don-ja címért. Persze, ennek az egésznek azért lesznek hátulütői is, hiszen mindenki a single módban összegyűjtött pénzét teszi kockára egy-egy ilyen meccs alkalmával. Online Don-ként a játékosok akár egymást is beszervezhetik a saját családjukba (mint egy mmo klán), természetesen megfelelő ellenszolgáltatás, a profit egy részének fejében. A szervezett bűnözés bizony nem könnyű műfaj.

godfather0201.jpg

Azok a játékosok, akik előrendelték a The Godfather II-t kapnak egy kis extrát is. Ami nem más, mint egy felturbózott bandita, név szerint Tommy Cipolla. Tommy, az átlagos martalócoktól eltérően, egy helyett rögtön két specialitással is rendelkezik (arsonist, medic). Ráadásul a szokásos első szintű fegyver helyett egy második szintű duplacsöves vadászpuskát lóbál majd. Gondolom nem szükséges részletezni mekkora stratégiai előnyt jelenthet, ha a jó öreg Tommy a család tagja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)