Hirdetés

8-bites koncert a Vakondok 2 bemutatóján

|

Gyere el a Dürer kertbe és nézd meg a díjnyertes Vakondok film második részét, ráadásul teljesen ingyenesen.

Hirdetés

A filmbemutató után a Vakondok 2 Premier Party veszi kezdetét, ahol olyan ütős, de itthon élőben nem sokat láthatott formációk lépnek színpadra, mint például a svéd 8-bit szcéna fenegyereke, Goto80 és a spanyol származású, low-res grafikákat alkalmazó VJ, Raquel Meyers, akik az elmúlt években végigturnézták már a világot Tokiótól New Yorkig. Ők C64, Amiga és PC által generált hangokból/képekből keverik ki audiovizuális live act-jük.

Line Up:
20:00 Filmbemutató
21:30 SIDrip Alliance (C64 zene élő hangszerelésben)
22:15 nordloef [SWE] (Gameboy live act)
23:00 Goto80 & Raquel Meyers [SWE & ESP] (C64, Amiga, PC live act & visual)
Éjféltől kezdetét veszi a zenei stílus kavalkád. Színpadra lép a Myzrab, akik pszichedelikus népi elektronikájukkal kábítják majd a közönséget, őket követi Savage és Mc Fantom, akiknek eklektikus elektronika szettjére Müller Attila fog szaxofon improvizációkat fújni.

Műsorváltozást nem tervezünk, de a jogát fenntartjuk!
Időpont: 2011. november 17. csütörtök
Helyszín: Dürer Kert, Ajtósi Dürer sor 19-21., Budapest 1146

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)