Hirdetés

Valaki már fenekezéssel is végigjátszotta az Elden Ringet

|

Kinek kell kard, mikor az Elden Ring legkeményebb bossait pusztán a hátsónkkal is legyűrhetjük?

Hirdetés

Az Elden Ring fantasztikus élményt nyújt a komótos játékosoknak és a speedrunnereknek egyaránt, de persze el lehet ezt is komolytalankodni, például azzal, ha valaki Will Smithként osztogat pofonokat a játék világában, vagy ha növelni lehet a kihívást, ha már nem is kontrollerrel, hanem táncszőnyeggel nyomják le a főellenséget. Ezúttal is egy hasonló őrültségről van szó, amelynek elkövetője bevallottan hátsó szándékkal futott neki a feladatnak. 

Az egyik speedrunner, Distortion2 nem elégedett meg azzal, hogy 10 perc alatt teljesítette az Elden Ringet, most kizárólag fenékcsapással küzdve ismételte meg ugyanezt. A gyakorlatban ez egy Ground Slam névre hallgató Ashe of War, de egyszerűbb, ha fenékcsapásnak hívjuk.

Hirdetés

Distortion2 nyilván nem tartotta meg magának az élményt, és készített YouTube-ra egy videót a kiemelt pillanatokból a győzelemhez vezető útról, amelyet szó szerint végigseggelt. Persze ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, mivel a mozdulat időbe telik, és bár komoly sebzést lehet vele kiosztani, a tökéletes időzítés elengedhetetlen, a bossok esetében meg pláne. 

Vajon mikor jut valakinek az eszébe ugyanezt megismételni egy Ace Ventura karaktermodellel?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)