Hirdetés

Valaki máris ráakadt a Warzone új pályájának egyik titkára

|

Csak tegnap érkezett meg a Rebirth Island a Call of Duty: Warzone-ba, de az elszánt játékosok már most elkezdték megfejteni a rejtélyeit.

Hirdetés

A Call of Duty: Balck Ops Cold War első szezonja tegnap debütált, ez azonban a Warzone játékosoknak is jó hír, hiszen elkezdtek megjeleni a hidegháborús tartalmak az ingyenes módban is. Egyből érkezett is egy új pálya, ami kellő változatosságot jelenthet a mostanra kissé koros Verdansk után. Persze a fejlesztők itt is jó pár titkot rejtettek el, az eslőt máris sikerült kiszúrni.

A Geeky Pastimes nevű YouTube-csatorna mutatta be, hogy mi rejlik a Rebirth Island egyik bunkerében. Ahhoz hogy bejussunk a pályán található sárga páncélajtó mögé, először is meg kell találnunk egyet a minden játékban máshol spawnoló aktatáskák közül. Ezekben található három fotó, mely három véletlenszerű helyet jelöl.

Hirdetés

Ezeken a helyszíneken találunk meg egy-egy kódtöredéket, melyek ahhoz kellenek, hogy bejussunk a páncélajtón. Ha sikerül ezeket összegyűjteni, akkor csak elég beírnunk a teljes számsort a bunker mellett található terminálba és feltárul az ajtó. A titkos teremben egy rakás loot, valamint egy teljesen új SMG blueprint található.

Geeky Pastimes is megjegyzi, hogy a Rebirth Island még rengeteg meglepetést tartogathat, és bár neki rengeteg kitartással (8 órán keresztül próbálkozott folyamatosan) sikerült megfejtenie az egyiket, jó idő eltelhet, mire a játékosok kiismerik majd a pályát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)