Hirdetés

Valaki úgy vitte végig a Fallout 4-et, ahogy talán egyikünk sem tudná

|

Több mint 400 próbálkozásból sikerült elérni a célt.

Hirdetés

Egy játék végigjátszása/kiplatinázása után a játékosok többsége továbbáll, azonban mindig akadnak olyanok, akik nem érik be ennyivel, és le szeretnék győzni saját magukat, illetve vágynak a közösség elismerésére is az általuk felállított kihívások legyűrésével. Ti is láttatok, hallottatok valószínűleg már temérdek olyanról, hogy valaki sérülés, páncél vagy egyebek nélkül teljesít egy játékot, és Vrexia hasonló menetre vállalkozott a Fallout 4 esetében, meglehetősen kemény megkötésekkel. 

Vrexia elhatározta, hogy a következők betartásával viszi végig a Bethesda 2015-ös akció-RPG-jét: nem szerezhet egyetlen sérülést sem, ha mégis, akkor azonnal meghal és előlröl kezdi; 100%-ot ér el a DLC-ket is beleértve, szóval teljesítenie kell az összes küldetést, összeszednie minden gyűjtögetnivalót és feloldania az összes követőt, települést; megtiltotta magának a legendás fegyverek és páncélok használatát; az antibiotikumok kivételével minden gyógyszert hanyagol. 

Hirdetés

Az elmúlt két és fél évet azzal töltötte a nyughatatlan gamer, hogy ilyen körülmények között is teljesíteni tudja a Fallout 4-et, volt olyan alkalom is, amikor már szinte érezte a szájában a győzelem édes ízét, de 99,5%-nál meghalt.

Végül bejelentette, hogy továbblép és más játékok streamelésére koncentrál, de utoljára még megpróbálkozott vele, és ekkor járt sikerrel: ilyen feltételek mellett ő lett az első, aki végigjátszotta a Fallout 4-et, ráadásul a legnehezebb, Institute befejezést választva. 52 óra, 20 perc és 23 másodpercbe tellett, amit szinte jelentéktelen felszereléssel, alapruházatban és standard fegyverekkel ért el, de voltak kisebb kivételek, amik kellettek a küldetésekhez. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


415 próbálkozás, közel 3 évnyi erőfeszítés és összesen 13395 Fallout 4-ben töltött óra kellett hozzá, de meglett, a befejezést vissza is nézhetitek a Twitchen. Vrexia elárulta a PC Gamernek, hogy a legviccesebb halálesetei között tartja számon a következőket: amikor egy skorpió eltűnt, majd újra megjelent az égen és a fejére esett; amikor felemelt egy dobozt és az arcába csapódott; amikor a fegyverével célozva a levegőbe repült, majd a zuhanásban meghalt; amikor megbotlott egy gumiabroncsban és ez végzetesnek bizonyult. 

Vrexia elmondta, hogy szóhoz sem jutott, amikor sikerült megcsinálnia, pláne a chat reakcióját látva. A továbbiakban még mindig játszik majd néha egy kis Fallout 4-et, de az igazi szenvedélye a retró játékok, szóval hasonló kihívásokat fog felállítani magának ezekkel is. Feltehetően elmegy még ezekre majd pár száz órácska.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)