Hirdetés

Valami készül a tavalyi év egyik legjobb játékával kapcsolatban

|

A játék hivatalos honlapja furcsa utalásokat tartalmaz, új projekt érkezését vetítheti előre.

Hirdetés

Ha olvastátok a Disco Elysium tesztünket, akkor valószínűleg nem lepődtetek meg a címben olvasható kijelentésen, valóban a ZA/UM 2019-es szerepjátéka lett az év egyik legjobbja, amelyet számos pozitív kritika és díj is alátámaszt. Nem meglepő, hogy a sztorigazdag alapanyagra Hollywood is felfigyelt, és állítólag már készül a háttérben egy Disco Elysium sorozat, a legújabb fejlemények pedig arra engednek következtetni, hogy bejelentésre számíthatunk a közeljövőben.

Hirdetés

A játék hivatalos honlapján megjelent egy kép, amin egyetlen szó olvasható: "hamarosan". A felirat fölött egy agancsos-csillagos szimbólum látható, amely a kommunizmusra utal, valamint az Antecentennial Revolutiont, az Elysium történelmének egyik legfontosabb eseményét idézi meg.

Mielőtt azonban belelkesülnétek egy esetleges folytatást vizionálva, érdemes észben tartani, hogy több projekt is formálódik a Disco Elysium kapcsán. Az egyik a már korábban említett sorozatváltozat a Sonic, a sündisznó film producereitől, a másik egy 2013-ban, észt nyelven már megjelent regény, a The Sacred and Terrible Air angol fordítása (a könyvet a játék vezető dizájnere és írója, Robert Kurvitz jegyzi), a harmadik pedig a Disco Elysium 2021-re ígért konzolos változata.

Ezek közül tehát bármelyik lehet, ahogyan egy új játékot is rejthet a teaser. Érdekes módon pont akkor bukkant fel a kép, mielőtt a The Game Awards elrajtolna, szóval talán az esemény után okosabbak leszünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)