Hirdetés

Valami nagyon félrement a Diablo IV második szezonjának újításait bemutató előzetesben

|

Nem ellenőrizték elegen, hogy minden klappol-e a Diablo IV előzetesében.

Hirdetés

Közeleg a Diablo IV második szezonja, így ismételten nagyobb figyelem övezi a Blizzard nagy sikerű játékát, amit mostanra azért már jó páran elengedtek. Köszönhető ez elsősorban még az első felvonás során bevezetett változtatásoknak, amik nem nyerték el a legtöbbek tetszését, és akkor igen finoman fogalmaztunk. A hamarosan érkező második szezon és az azt beindító frissítés remélhetőleg helyre rakja majd valamelyest ezeket, ugyanis rengeteg dolog átalakul.

A második felvonás előtt azonban a minap a Blizzard is közzétett egy bemutató videót, melyben a legfontosabb újításokat foglalta keretbe, kisebb-nagyobb sikerrel. A trailer ugyanis teli volt hibákkal, konkrétan az összes szekciójába sikeresen belebakiztak, ami a legtöbbeknek rögtön feltűnt, így rövidesen darabokra szedték a kiadó által azóta eltávolított videót.

Hirdetés

Az előzeteseben először a kazamaták átalakításáról esett szó, azonban az ezzel megbízott munkatárs itt sikeresen felcserélte az előtte-utána képeket, ami elég sokaknak okozott fejfájást. Összehasonlításra került még a lovaglás is, ahol a sebesség változását próbálták szemléltetni, bár ebből szinte semmi nem látszott.

A videó utolsó szegmensében végül megkísérelték bemutatni, hogy miként változott meg a fejlődési és az XP-szerzési rendszer, azonban valamit itt is nagyon benéztek, ugyanis az egyenletek olyan szinten félrementek, amiből könnyen azt gondolnánk, hogy a Blizzard valami rossz viccnek szánta ezt az egészet.

De vessetek ti is egy pillantást Raxxanterax videójára, aki az átfogó elemzést készítette ezzel kapcsolatban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)