Hirdetés

Valami teljesen újon dolgoznak a Gears Tactics fejlesztői

|

Persze nem ez az első eset, hogy egy jól ismert franchise helyett valami egyedin ügyködnek a srácok.

Hirdetés

A 2001-ben létrejött Splash Damage csapatának már több népszerű sorozathoz köze volt, hiszen olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a Wolfenstein: Enemy Territory vagy a tavaly megjelent Gears Tactics, aminek fejlesztéséből nagy mértékben kivették a részüket.

Teljesen saját alkotásaik is vannak, mint például a Brink, a Dirty Bomb és az Outcasters, a jövőben pedig újabb IP bővítheti a repertoárt.

Hirdetés

A stúdió a saját oldalán jelentette be, hogy az egyik jelenlegi projektjük egy vadonatúj alkotás, ami egy eredeti sci-fi univerzumban játszódik. Sajnos egyelőre még azt sem tudni, mi lesz a játék címe, de nem véletlen a korai leleplezés, ugyanis a srácok egy csomó friss fejlesztővel szeretnék bővíteni a gárdát, és a bejegyzésben fel is sorolták, milyen munkatársakra van szükségük.

Egyelőre tehát annyit tehetünk, hogy várjuk a további fejleményeket, de a csapat korábbi munkáit elnézve érdemes lehet figyelemmel követni az új projekt alakulását.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)