Hirdetés

Valamit elkezdtek belengetni, felújított verziót kaphat a Gears of War 2

|

Könnyen lehet, hogy remaster kiadás készül a Gears of War 2-höz, legalábbis egy kép abszolút erre enged következtetni.

Hirdetés

Bizony nem a közelmúltban jelent meg a Gears of War 2, hiszen 2008-ban adták ki az Epic Games játékát Xbox 360-ra, ami a visszafelé kompatibilitásnak hála a későbbi Xbox konzolokon is elérhető, de PC-n például a mai napig nem lehet játszani vele. Könnyen lehet azonban, hogy ez hamarosan megváltozik, már amennyiben igaznak bizonyulnak azok a feltevések, amelyek szerint az alábbi kép egy esetleges Gears of War 2 remasterre utalhat. 

A Gears of War 2 borítóképén ugyanis a széria (akkori) főhőse, Marcus Fenix őrnagy COG dögcédulákat tart a kezében, a hivatalos Gears of War Twitter-oldalon megosztottak egy sejtelmes képe, melyen valaki ugyancsak ilyen medálokat markol meg.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés persze még nem érkezett, szóval egyelőre csak a sötétben tapogatózunk, de nem tűnik lehetetlen tippnek egy Gears of War 2 remaster (netán remake?) érkezése. Az első, eredetileg 2006-ban megjelent epizód már 2015-ben kapott egy ráncfelvarrást, ez lett az Xbox One-os Gears of War: Ultimate Edition.

Ha a közeljövőben bejelentenek egy Gears of War 2: Ultimate Editiont, akkor mi előre szóltunk. Ha így történik, akkor mérget lehet venni rá, hogy Xbox konzolokon kívül PC-re is megjelenik a játék, ezzel egy régi adósságát róná le a Microsoft.

Íme az említett tweet:

Az eredeti borítókép pedig anno így festett:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)