Hirdetés

Valentin-nap alkalmából: Fogadom kritika

|

Az életben minden pillanatok összessége. Ezt jól tudjuk. Vannak pillanatok, amiket legszívesebben újraélnénk, másokat legszívesebben örökre kitörölnénk az emlékezetünkből.

Hirdetés

A film megtörtént eseményeken alapul. Ezt hallva egyből beugrik, hogy az életből vett szituációk tudnak a leghitelesebben a vásznon megjelenni. A siker is valahol garantált, ha olyan témát vetünk fel, ami az életből jön, így nagyobb tömegeket szólíthatunk meg, hiszen nem mesterkélt, amit látunk.  Ez a történet is nagyon sok igazságot mondd ki, amivel naponta találkozunk. Egy boldogságban élő fiatal házaspár élete teljesen megváltozik, amikor egyik nap autóbalesetet szenvednek.

A feleség (Rachel McAdams) magához térve nem emlékszik az elmúlt öt évből semmire, így még saját férjét (Channing Tatum) sem ismeri fel. A közös életük teljesen kitörlődött az emlékezetéből. A film alapszála is erre a motívumra épült fel. A férj mindent megtesz, hogy visszakapja feleségét, de közben hatalmas fájdalmakon mennek keresztül, hiszen a nő nem tudja ki is ő valójában. A baleset okozta trauma mindkettőjüknek hatalmas megpróbáltatást jelent, a feleség az időutazás különös formáját élheti át, amikor a közelmúltból semmilyen emlékkel nem rendelkezik, de egy korábban lezárt életszakaszból mindenre emlékszik.

A kritika a CineStar honlapján folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)