Hirdetés

Mire készülnek a Devil's Third fejlesztői?

|

A Dead or Alive és Ninja Gaiden szériák dizájnerének fejlesztőcsapata valami teljesen új projekten dolgozik, amellyel kapcsolatban rengeteg még a kérdőjel, de remélhetőleg nem egy újabb Devil's Third van készülőben.

Hirdetés

Abban reménykedtünk, hogy a Ninja Gaiden és a Dead or Alive atyja, Tomonobu Itagaki egy újabb kiválósággal lep meg minket, azonban a Devil's Third 2015 egyik legrosszabb játéka lett és az is csak rontott a megítélésén, hogy a fejlesztő leszólta azokat a játékosokat, akiknek nem tetszett a munkája. Később a multi része megjelent PC-re is, de azóta nem nagyon hallatott magáról a stúdió. Egészen mostanáig. 

Itagaki fejlesztőcsapata, a Valhalla Game Studios pár napja levédette a "Fog of War" nevet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) videojáték és játékhoz kapcsolódó online szolgáltatások kategóriákban, amelyből egyelőre azt nem tudjuk megtippelni, hogy min dolgoznak a Devil's Third után, de legalább azt tudjuk, hogy számíthatunk egy bejelentésre a közeljövőben. 

Ti mit látnátok szívesen legközelebb Itagakiéktól Fog of War cím alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)