Hirdetés

Valiant Hearts: The Great War - már tölthető a magyar felirat

|

Elkészült a Valiant Hearts: The Great War fordítása, az érzelmi hullámvasút pedig magyarul is épp annyira letaglózó.

Hirdetés

Alig két hete még csupán videót tudtunk mutatni a Valiant Hearts: The Great War készülő magyarításáról, most viszont megérkezett a teljes fordítás.

Ígéretéhez híven Blackroy74 elkészült a Valiant Hearts: The Great War magyar feliratával, ráadásul mindjárt három kiadásban is, ugyanis a PC-s változat mellett már a PlayStation 3-as és Xbox 360-as tört verziók is támogatják az anyanyelvünket, de olyan konzolja úgysincs senkinek, ugye?

Fontos megjegyezni, hogy a Valiant Hearts: The Great War konzolokra is telepítőt igényel, ugyanis az eredetileg bemásolós megoldás körülményes volt. A PC-s fájl egyébiránt 1 MB-ot se foglal és innen tölthető. Köszönjük Blackroy74 remek munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)