Hirdetés

Valóban befellegzett a Marvel Snapnek? A fejlesztők válaszoltak a játék sorsa miatt aggódó rajongóknak

|

Egy átszervezés miatt máris veszélybe került a tavaly megjelent szuperhősös kártyajáték.

Hirdetés

A Heartstone fejlesztésében kulcsszerepet játszó ex-blizzardos Ben Brode még 2018-ban hozta létre a több egykori kollégájának is otthont adó Second Dinner Stúdiót, amely végül tavaly adta ki az első játékát, a Marvel-szuperhősökre épülő Marvel Snapet, ahol digitális kártyákat gyűjtögethetünk az olyan közkedvelt figurákkal, mint Vasember, Pókember vagy Rozsomák.

A mobilokon és számítógépeken is elérhető móka jövője azonban máris megkérdőjeleződött, miután a napokban arról szóló jelentések láttak napvilágot, hogy a tulajdonos ByteDance bezárhatja a játék kiadásáért felelős Nuverse-t.

Hirdetés

A TikTok üzemeltetője végül reagált a többek között a Reuters hírügynökség által is megszellőztetett pletykára, elismerve, hogy egy nagy átszervezést hajt végre, amely a játékos üzletágukat is érinti, benne a Nuverse-zel. A Marvel Snap mögött álló csapat ezt követően az X felületén jelentkezett, igyekezve megnyugtatni a közönséget:

"Néhány játékosunk aggodalmának adott hangot a Nuverse bejelentett szerkezeti változásaival kapcsolatban. Szeretnénk megköszönni az aggodalmatokat és biztosítunk benneteket, hogy a a Snap a jövőben is működni és virágozni fog, a Nuverse-nél bekövetkező változtatásoktól függetlenül."

- írja a hivatalos poszt, amely alapján nincs okuk aggódni a játékosoknak. Az viszont továbbra sem tisztázott, hogy milyen formában következik a folytatás, hiszen a ByteDance nem tette egyértelművé, hogy valóban bezárja-e, vagy csak átstrukturálja a Nuverse-t. A kiadó közösségi médiás profilja nem reflektált a hírekre, így a Second Dinner közleményétől eltekintve teljes a sötétség az ügyben.

Te próbáltad már a Marvel Snapet?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)