Hirdetés

Szinte horrorba illő élmény Omen ellen harcolni a Valorantban

|

A csuklyás karakter össze-vissza tud teleportálni a pályán, így bármikor kellemetlen meglepetést okozhat.

Hirdetés

A Valorantban nem csak az számít, hogy milyen jól tudunk célozni az egyes fegyverekkel, hanem azon is sok múlik, mennyire ügyesen használjuk a karakterek speckó képességeit. Így pedig nem árt megismerni ezeket, mielőtt csatába vonulnánk.

Hirdetés

Újabb videóval jelentkezett a Riot Games, amiben most azt nézhetjük meg, hogyan tevékenykedik egy-egy meccs során a Valorant csuklyás ügynöke, Omen. A karakter teleportálással pillanatok alatt pozíciót tud változtatni, ráadásul ellenfeleit is részben elvakíthatja egy olyan lövedékkel, amely még a falon is képes áthatolni. Egy ilyen ellenlábassal pedig bizony nem könnyű felvenni a harcot, és akár komoly félelmet is kelthet a játékosokban, hiszen olykor azt sem tudhatjuk, honnan csap le.

Az alábbi videóban akció közben is láthatjátok Oment.

Nektek eddig melyik a kedvenc karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)