Hirdetés

A Valorant egyik fegyverkinézete komoly előnyt ad a lövészeknek

|

A Prism Collection egyik darabja egy hibának köszönhetően segíthet a célzásban.

Hirdetés

A "pay to win" az egyik legcsúnyább kifejezés a kompetitív videojátékok kapcsán, így biztosan a Riot Games sem örül, hogy most ezt a jelzőt aggatták a Valorantra. A kompetitív lövöldében ugyan nem lehet erősítőket vagy bármi komolyabb segédeszközt vásárolni, de fegyver kinézeteket lehet, melyek átszabják a flinták külsejét. Az egyik ilyen kozmetikai apróságnak komoly játékbeli előnye van.

Hirdetés

A Prism Collection Operator skinje ugyanis nem csak a fegyver színezését, de annak célkeresztjét is átalakítja. Alapvetően az Operator így néz ki, amikor belenézel a távcsövébe:

Ha a Prism kinézetet felpakolod a fegyverre, akkor ez történik:

Nyilván utóbbinak komoly haszna lehet, és az is meglehetősen egyértelműnek tűnik, hogy ez egy bug. Tekintettel arra, hogy a Valorant még zárt béta állapotban van (és annak is a legelején), az ilyen hibák nem teljesen váratlanok, de azért reméljük, hogy ezt a bugot hamar eltapossák, mielőtt annak komoly következményei lennének a játék kompetitív hírnevére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)