Hirdetés

Valósággá vált a Cápa című film egyik jelenete

|

Ha eddig nem volt víziszonyod, most majd lesz!

Hirdetés

Rémisztő találkozásban volt része egy Scott Haraguchi nevű kajakozónak, aki Hawaii partjaitól körülbelül egy mérföldnyire békésen horgászott a Csendes-óceán hullámain ringatózva.

A férfi épp egy méretes halat fogott ki, amit a nála lévő GoPro kamera segítségével meg is örökített. Ekkor még nem sejtette, hogy jókora ragadozó les rá.

Hirdetés

Haraguchi elfelejtette kikapcsolni a kamerát, így, az adrenalinlöketek kedvelőinek nagy örömére sikerült rögzítenie, ahogy egy agresszív tigriscápa hirtelen nekiront a kajakjának és megpróbál kiharapni belőle egy darabot.

A férfi fel is kiált ijedtében, majd jól hallhatóan ki is mondja, hogy "egy tigriscápa nekem jött".

A jelenet emlékeztet a legendás Cápa című 1975-ös Spielberg-film egyik ikonikus jelenetére, amikor a jókora fehér cápa nekiront a Brody sheriffet szállító halászhajónak. Igaz, a filmben a találkozó jóval tragikusabban végződik, a valóságban Haraguchit a cápa az első találkozás után már békén hagyta.

Ez a tengeri ragadozók viselkedésének egyébként természetes része, a legtöbb esetben nem agresszív szándékkal közelítenek a szörfözőkhöz vagy csónakázókhoz, egyszerűen a kíváncsiság hajtja őket, hogy megnézzék, mi az a fura objektum, ami a víz tetején úszik.

Haraguchi egyébként, bár mint mondta, eléggé felzaklatta az eset, a cápa távozása után megnyugodott és folytatta a horgászatot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)