Hirdetés

Változott a megjelenési dátum!

|

Ezentúl minden hónap harmadik csütörtökjén jelenik meg a GameStar: a pénteki megjelenéstől az óévvel együtt elbúcsúztunk örökre. Első ilyen csütörtöki példányunk tehát 2007 január 18.-án jelenik majd meg.

Hirdetés

Bizonyára Ti is tudjátok, hogy az előfizetőink az utóbbi időben folyamatos inzultusoknak voltak kitéve, vagy a posta, vagy a nyomda szeszélye által, de tény, hogy szinte folyamatosan rájuk járt a rúd – megjelenésileg. Ezt mi nyilván nem nézhettük tétlen, s mivel a posta 3 napos szállítási határidejével sokat tenni nem tudunk, ott nyúltunk a rendszerbe, ahol hathatunk rá: 2007-től megváltoztatjuk a megjelenésünket, minden hónap második péntekéről adott hó harmadik csütörtökére. Ez azt jelenti, hogy a januári szám az ütemezés szerinti 12. helyett hat nappal később, 18-án jelenik majd meg, ám a nyújtott ciklus egyedi és egyszeri, ezután a szokásos időközönként kaphatjátok kéz közé a GS-t, évente 12 alkalommal, minden hónap harmadik csütörtökjén egyet. Ez így elsőre nem tűnik nagy változásnak, de a háttérben a nyomdával és a postával történő megállapodásokban sokkal nagyobb biztonságot jelent számunkra, s így számotokra is, a megjelenés pontosságát illetően. Találkozunk január 18.-án! A fennmaradó időre a NOD32 jóvoltából mindenki ideiglenes kódot kap vírusírtójához, melyet a (www.nod32.hu/gamestar) címen talál meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)