Hirdetés

Valve - „Az Xbox Live egy kisiklott vonat"

|

Gabe Newell nem elégedett az Xbox Live lehetőségeivel

Hirdetés

A kisiklott vonat hasonlatot használta a Valve főnök az Xbox Live-ra, mert az nem túlságosan támogatja az ingyenes tartalmakat. Magyarul: a PC-hez hasonlóan Xbox Live-on is ingyen lehetne adni mondjuk a Left 4 Dead 2 DLC-ket és több Team Fortress 2 javítás is lehetne, ha a Microsoft azt engedné.

„Úgy gondoltuk, hogy jön majd valami változás, mert rájöttünk hogy ez az állapot tarthatatlan. Igen, értjük hogy most ezek a szabályok, de ez jelenleg egy kisiklott vonat, és ennek meg kell változnia." -mondta Newell. „Ezért örülünk most a PS3-nak . (Mondjuk egy éve még nem ezt mondtad Gabe.) Ezzel egy olyan megoldást választottunk, ami működni fog a felhasználóknak ahelyett, hogy egy olyan valamire várnánk, aminek köszönhetően meg tudnánk ezt oldani." A Live a PSN-hez képest egyébként egy jóval zártabb rendszer, ami néhány kivételtől eltekintve alig enged ingyenes title update-eket és ingyenes tartalmakat közzétenni. Ezért szenvednek az Xbox 360-as Team Fortress 2 játékosok a frissítések hiányától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)