Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - új patch, új szabályok

|

Új javítás érkezett a CS: GO-hoz, melyben klasszikus elemeket változtattak meg a készítők.

Hirdetés

A mai napon új frissítés érhető el a Counter-Strike: Global Offensive-hez, melyben a Hostage Rescue módé a főszerep.

Tegnap még azt gondoltuk a patch leírásából, hogy már a CS: GO-hoz is fizetős Season Pass érkezik majd, most azonban minden erre utaló jelet eltávolítottak a javításból. Illetve nem az összeset, a srácoknak jó a humoruk, ezért egy kis öniróniát vittek a dologba:

“CSGO_Ticket_CommunitySeasonOneSpring2013_Leak”
“lol”

A javításban helyet kapott a cs_militia pálya Hostage Rescue módra hangolva, melyben megváltoztattak egy-két dolgot (például a túszok már nem követnek minket, hanem fel kell vennünk őket), továbbá a bomba hatástalanítása megszakad, ha más irányba nézünk közben. A változtatások teljes listáját itt találjátok, és ha minden igaz, konzolos Global Offensive játékosoknak sem kell sokáig várniuk a saját tapaszukra.

Mit gondoltok a változtatásokról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)