Hirdetés

Valve - elindult a visszaszámlálás!

|

A Valve fellőtt egy új teaser oldalt, ahol valami felé nagyon pörög a visszaszámláló. De mi lehet az?

Hirdetés

A Valve még sok mindennel lóg nekünk, úgyhogy amikor valamilyen titokzatos vagy félreérthető dolgot művelnek, akkor a játékvilág egy emberként kapja fel a fejét, mint a réten a rókamanguszták.

Valami a Team Fortress 2-vel kapcsolatos? Esetleg egy Left 4 Dead 3, vagy Ne adj' Isten a tudod minek a tudod hányadik része? Meh, akkor mit keresne a TF oldalán? Esetleg indul a Steam Summer Sale? A Valve teaser oldalának visszaszámlálója a cikk írásának időpontjában 14 óra múlva jár le és ezer meg egy dolgot jelenthet.

Mivel a Team Fortress oldalán van a visszaszámláló, ezért gyanús, hogy a játékkal kapcsolatban érkezik majd valamilyen új információ, de az biztos, hogy súlyos lesz, ha a bejelentéshez ilyen módszerekhez folyamodik a Valve. De, tévedtem már nagyobbat is.

Ti mit gondoltok, miről lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)