Hirdetés

Half-Life - kooperatív módban sem lehetetlen

|

A majd' 15 éve épülő-szépülő Sven Co-Op című Half-Life mod hamarosan önálló játékként lesz elérhető a Steamen, ráadásul teljesen ingyen!

Hirdetés

A Sven Co-Op a Valve érdeklődését is felkeltette, ennek köszönhetően beindult a mod készítőinek szekere.

A Sven Co-Op fejlesztői egy fórumbejegyzésben adták a rajongók tudtára, hogy a mod következő változata önálló játékként érkezik a Steamre (a későbbi tartalmak a SteamPipe segítségével lesznek elérhetőek), egy egyedi Half-Life engine-nel megspékelve, ráadásul teljesen ingyen, melyben az eredeti HL kampány is benne foglaltatik.

A küldetéseken kettő, vagy annál több játékos küzdhet együtt a túlélésért, ami még izgalmasabbá teszi a klasszikus mókát, úgyhogy mi várjuk is szeretettel! A pontos megjelenésről egyelőre nincs hír, a fejleményekről a "közeljövőben" hallunk majd, olvasható a készítők bejegyzésében. Aki nem bírná ki addig, az letöltheti a Sven Co-Op 4.8-as változatát a mod hivatalos oldaláról. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)