Hirdetés

Új Left 4 Dead projekten is dolgozott a Valve

|

A fejlesztők soha nem jutottak el arra pontra, hogy egy tényleges folytatáson kezdjenek el dolgozni a népszerű kooperatív túlélőhorror szériához, de foglalkoztak a franchise-zal.

Hirdetés

Időről időre felröppen a pletyka, hogy készül a Left 4 Dead 3, de ahogyan a Valve többi sikeres franchise-a kapcsán, itt is mindig hiábavalónak bizonyul a lelkesedés. A cég fejlesztői most arról beszéltek, hogy valóban összeraktak néhány új dolgot, viszont ez kizárólag azt a célt szolgálta, hogy a Source 2 játékmotort teszteljék benne.

Hirdetés

Legutóbb a HTC China fejesének prezentációjában tűnt fel a Left 4 Dead 3 neve, de a Valve ekkor is sietett egy gyors nyilatkozattal, melyben gyorsan rácáfoltak a híresztelésre. A legtöbb pletyka alapja egy olyan projekt, ami igazából soha nem tényleges játéknak készült - legalábbis ez derül ki két Valve-es fejlesztő, Chris Remo és Robin Walker fejlesztők beszámolójából:

"Rengeteg különböző dolgot csináltunk, miközben a Source 2 technológiáit építgettük. Voltak csapatok, akik olyan termékeken dolgoztak, melyek jól megvalósíthatóak a Source 2-n belül, néhány ilyen a Left 4 Deadhez volt köthető. Egyik sem érte el azt a pontot, ahol azt mondhattuk volna, hogy »most itt egy termék, amiből egy megjelenésre szánt változatot is összerakunk«. Ezek mind csak eszközök voltak, amik továbblendítették a Source 2 fejlesztését."

Tehát bármennyire is szeretnénk, egyelőre nem készül semmi Left 4 Deadhez köthető a Valve háza táján, de a Half-Life: Alyx megjelenése egy kis reményre ad okot, hogy talán újra leporolják a régi szériákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)