Hirdetés

Saxxy Awards 2015 - ez lett idén a legjobb Source Filmmakeres videó

|

A Valve idén is kiosztotta a legjobb Source Filmmakeres videóknak járó díjakat, amik közül idén is egy zseniális Team Fortress 2-es alkotás lett az abszolút győztes.

Hirdetés

A Valve híresen jó reklámvideókat készített a játékaihoz, elég csak a "Meet The..." szériára visszaemlékezni, amivel a Team Fortress 2 karaktereinek háttértörténetét alapozták meg. Azóta átadták a közösségnek a stafétát, akik már nemcsak hivatalos frissítések trailereit készítik el, hanem díjakat is bezsebelhetnek.

Idén ötödik alkalommal ítélték oda a legjobb Source Filmmakereseknek a zseniálisan elnevezett Saxxy Awards díjait, amin persze idén is a Team Fortress 2-es alkotások taroltak. Az egyedüli kategória, ahol egy Dota 2-es videó tudott nyerni, az a legjobb dráma volt, a legjobb akció, vígjáték, rövid és hosszú videó nyertesei egytől egyig TF2-es munkák voltak. Az abszolút győztes Dunkle videója, a kiválóan sikerült Turbulence lett, amiben saját szinkron és persze saját karaktermodellek tömkelege is helyet kapott a poénok és a hibátlan akciójelenetek mellett. Érdemes talán belenézni a többi győztes és nevezett videóba is, ezeket az idei Saxxy Awards weboldalán találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)