Hirdetés

Steam Dev Days - bemutatják a Valve saját VR eszközét

|

Januárban kerül megrendezésre a Steam Dev Days, amelyen kizárólag fejlesztők vehetnek részt - és már azt is tudjuk, hogy kik.

Hirdetés

A Valve még október elején jelentette be, hogy 2014. január 15 és 16 között tartja meg a Steam Dev Days nevű konferenciát, amely Seattle-ben kerül megrendezésre és a legfőbb célja az, hogy a jelenlévő fejlesztők megosszák társaikkal vadonatúj ötleteiket, elképzeléseiket, bemutassák projektjeiket és magától értetődően azért is, hogy közelebbről megvizsgálhassák a Steam Machine prototípusait. De vajon kik lesznek ott és mivel készül még a Valve?

Noha a sajtó nem lesz jelen az eseményen, az ottani történésekre mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, éppen ezért nem mindegy, hogy a Valve kiket hívott meg a saját konferenciájára. A VG247-nek ma megerősítette a cég, hogy többek között az AMD, az Intel, az Nvidia, az Oculus és a Unity előadói lesznek jelen és nem csupán a Steam Machine gépeket, valamint a Steam kontrollert próbálhatják ki, hanem a várhatóan egy vadonatúj fejlesztését is.

Hivatalos forrásból származik az az információ, hogy a Valve bemutatja a virtuális valóságot megcélzó eszközének prototípusát is egy "What VR Could, Should, and Almost Certainly Will Be within Two Years" nevű prezentáció során, amelyet egy bizonyos Mike Abrash vezet majd. A téma ehhez a hardverhez és a hozzá fűződő élményhez kapcsolódik, valamint pár szerencsés ki is próbálhatja majd a fejlesztést. Lesz még egy további beszélgetés is "Virtual Reality and Steam" címmel, amelyet Joe Ludwig tart és a leírása szerint arról lesz szó, hogy a Steam teljes mértékben támogatni fogja a virtuális valóságot használó játékokat. Ez lenne a jövő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)