Hirdetés

Team Fortress 2 - elindult a tizedik, halloweeni Scream Fortress

|

Lassan minden játék beindítja a saját Halloween témájú eseményeit, most a Team Fortress 2 tíz éves múltra visszatekintő tradíciójának jött el újra az ideje.

Hirdetés

Az Overwatch és a Fortnite közössége már totális Halloween lázban ég, szóval itt volt az ideje, hogy a szezonális eventek egyik legnagyobb veteránj, a Team Fortress 2 is visszatérjen a saját tematikus eseményével. A Scream Fortress immáron tizedik alkalommal tér vissza, ami azt jelenti, hogy jó pár előnye van a fiatalabb játékokkal szemben, de vajon vissza tudja majd vonzani azokat a játékosokat, akiket elcsábítottak a vetélytársak?

Hirdetés

A Scream Fortress X során öt különböző közösségi mapot próbálhatuk majd ki, valamint egy csokornyi Halloween témájú tárgyat is összegyűjthetünk majd, viszont ami a legérdekesebb, az a Soul Gargoyle, melyet mindenki megkaphat, aki bejelentkezik.

A segítségével úgynevezett Merasmissionöket (ez milyen szép magyar szó, nem?) hajthatunk végre, amelyek különleges, tematikus missziók, Halloweeni tárgyakért cserébe. A Gargoyle segítségével emellett lelkeket is felfalhatunk, szóval már csak ezért megéri.

A Scream Fortress X egészen november 14-ig tart, szóval nem kell kapkodni, még bőven ráértek mindegyik játékban teljesíteni a halloweeni kihívásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)