Hirdetés

Valve vs. VUGames - eldőlt

|

Az évek óta húzódó pereskedés a Valve és a Vivendi Universal Games között befejeződött. A felperes, vagyis a Valve jött ki győztesen a csatából. Arról szólt a vita, hogy a Valve szerint a Vivendi jogosulatlanul kezdte el terjeszteni a fejlesztő játékait, amelyeket elvileg kizárólagos joggal a Steamen keresztül terjeszthetett volna a Valve. A bírósági döntés alapján a Vivendi 2005. augusztus 31-vel fel is hagy a Half-Life, Half-Life 2, Counter-StrikeTM, Counter-Strike: Condition Zero és a Counter-Strike: Source terjesztésével, valamint figyelmezteti a partnereit, illetve azon cyber cafékat, amelyek tőle vették a licenszeket, hogy a jogok a Valve-t illetik, ami maga után vonja, hogy az eddig a Vivenditől megvásárolt jogok semmisnek minősülnek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)