Hirdetés

Vampire Hunters - Vámpírvadász RPG

|

A Cmedia örömmel jelenti, hogy elkészültek a Vampire Hunters névre hallgató szerepjátékukkal, melyben meglepő módon vámpírokra kell vadászni.

Hirdetés

Egy időben nagyon népszerűek voltak a vámpíros stuffok, de valahogy manapság inkább a zombiké lett a főszerep. Ezen a trenden szeretne változtatni a Cmedia, így aztán kiadták a Vampire Hunters nevezetű RPG-t.

Persze ne Dragon Age szintű szerepjátékra tessenek gondolni, sokkal inkább a manapság divatos, "akad skillpont is" verziót kapjuk. Ennek ellenére lehet jó játék a Vampire Hunters, már csak helyszínek miatt is, melyek között megtalálható az elhagyatott kikötő, az elhagyatott világító torony, és az elhagyatott roncstelep. Van Helsing növendékként dolgunk mi más lenne, mint a randalírozó vámpírok megrendszabályozása. Célunk elérésben segít minket az újszerű (khm) harcrendszer, ami folyamatos harcot vetít a képernyőre, de igazából körökre osztott a téma, teccikérteni. Alant néhány kép, akit pedig érdekel, meg is rendelheti a játékot online, 16,99 dolcsiért hamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)