Hirdetés

Vampyr - milyen aranyos ez a vérszívó

|

A vámpír orvos kalandjai már biztosan ideérnek június elején, aranylemezre került a Vampyr.

Hirdetés

A Focus Home nagy örömmel jelentette, hogy a Vampyr már aranylemezre is ment, és a tervek szerint a boltok polcaira is fog kerülni június 5-én. A játékos egy orvost játszik majd az 1918-as Londonban, aki vámpírként tért vissza a háborúból. Megesik néha.

Hirdetés

Jonathan Reid kalandját fogjuk követni, aki igyekszik kideríteni, hogy kitől kapta az átkot, miközben persze létéből adódóan nehéz morális döntésekre kényszerül.

A játékoson múlik majd, hogy a főhős gátlástalan vérszívóvá, vagy a rossz arcokat szorgosan gyomláló (morálisan persze még mindig megkérdőjelezhető) jó fej vámpírrá válik-e. Akárhogy is döntünk, annak hatása lesz a város életére.

Az áldozatok vérének szívásával egyébként XP-t, és új képességeket kapunk majd, a harcrendszer pedig gyors, pörgős és látványos lesz. Alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)