Hirdetés

Vampyr - rengeteg mindent javít az első frissítés

|

Egyetlen játék sem hibátlan a megjelenésekor, a Vampyr is szenved néhány hibától, viszont az első komolyabb update letöltése nagyon sokat fog javítani rajta.

Hirdetés

A múlt hónapban debütált a Life is Strange-et is jegyző Dontnod legújabb játéka, a Vampyr, amely előkelő helyet tudott megcsípni magának az eladási listákon, noha a  legelső tesztek eléggé vegyes képet festettek róla. Talán a legelső update szépíti ezt egy picit.

Hirdetés

A játékot kiadó Focus Home Interactive bejelentette, hogy az első komolyabb patch elérhetővé vált mindhárom platformra, amely számos hibát igyekszik orvosolni, így többek között optimalizálja a játékbeli menüket, javítja az átvezető jeleneteket, kigyomlál egy PC-s fatális bugot, valamint két kisebb funkciót is hozzáad. A teljes listát a hivatalos fórumon olvashatjátok, érdemes átfutni. 

A Vampyr már PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető. Ti meg vagytok vele elégedve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)