Hirdetés

Vampyr megjelenés - ez lehet az ősz egyik nagy meglepetése

|

Megtudtuk végre, mely hónapban esedékes a Vampyr megjelenése, és új videón nézhetjük meg a karaktereket, fegyvereket, meg úgy magát a világ hangulatát.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment óriási sikert aratott anno a Life is Strange-dzsel, de a csapat most egy egészen más játékot talált ki. Kaland helyett akció, tinilányok helyett vámpírok.

A Vampyrben egy bizonyos Dr. Jonathan Reid szerepében mászkálunk, aki maga is vámpír, viszont egyben orvos is, így rajtunk múlik, az ártatlanok vérét szívva maradunk-e életben, vagy a megmentésükért élünk. Ha megölünk egy civilt, azzal a város életét is befolyásoljuk (például bezárhatnak boltok), de gyilkosság nélkül is végigjátszhatjuk a játékot. Az alapkoncepció nagyon érdekes, de novemberig kell várnunk, hogy kiderüljön, mit hoznak ki belőle. Napra pontos dátum egyelőre nincs.

Az E3-as trailer csak egyfajta kedvcsináló, de a napokban talán bővebb információhoz jutunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)