Hirdetés

Vampyr - piszok hangulatos sztori trailert kapott a Dontnod játéka

|

A Life is Strange készítői egy tartalmas előzetesben rántják le a leplet a Vampyr történetéről. A június 5-én debütáló akció-szerepjátékban lesz miért félnünk a kaszástól.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment, akik a Life is Strange filmszerű élményével és a Remember Me ambiciózus játékmenetével már így is jókora rajongótáborra tettek szert, újabb nagy dobásra készülnek. A Vampyr kapcsán korábban megjelent anyagok is kifejezetten ígéretesek voltak, ám a mostani sztori trailer minden eddiginél tartalmasabb és hangulatosabb képet ad a közelgő címről, mindezt egy kultikus dal, a (Don't Fear) the Reaper feldolgozásával.

Hirdetés

A történet szerint egy orvost, Jonathan Reidet alakítjuk majd, aki egy háborúból visszatérve, az 1900-as évek Londonjában tér át a vámpírok nem túl változatos étrendjére. Minden, amiben addig hitt, semmissé válik, amikor felfedezi egy új, sötét világ létezését, ahol túlvilági lények és titkos társaságok lapulnak meg az árnyékban. Mi is ennek a világnak leszünk a részesei.

Főhősünk célja nem túl bonyolult: rájönni, hogy miért vált maga is szörnyeteggé és felkutatni annak ellenszerét. Ha van egyáltalán. A Vampyr sztorija így leírva talán nem hangzik túl ütősen, az előzetest látva mi mégis jobban várjuk június 5-ét, mint eddig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)