Hirdetés

Vampyre Story - Szerelmes bőregerek

|

A mára már klasszikussá vált LucasArts-féle kalandjátékokat idéző alkotáson dolgozik az Autumn Moon csapata.

Hirdetés

A hasonlóság nem ok nélkül való, hiszen a fejlesztőcsapat tagjai közül korábban többen is George Lucas cégénél dolgoztak. A nagy hal azonban felhagyott a kalandjátékok fejlesztésével. Mint ismeretes, ez a félkész Sam and Max: Freelance Police, és a Full Throttle 2 törlését vonta magával.
Kanyarodjunk azonban vissza eme bájos alkotáshoz, melynek középpontjában egy önjelőlt díva áll, ki nincs tudatában annak, hogy hódolója vámpírrá változtatta. Imádni való karakterek, hasfalszaggató humor, és eszméletlenül stílusos tálalás. Mindegy, mikor jelenik meg, szinte garantáltan zsebre teszi az év kalandjátéka díjat.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)