Hirdetés

Van 17 perced a The Crew Motorfest játékmenetére?

|

Ha látni szeretnéd, hogy milyen élmény lesz hajtani a verdákat a Ubisoft következő versenyjátékában, akkor ezt a videót keresed.

Hirdetés

A The Crew Motorfest lesz a Ubisoft open world sorozatának következő felvonása. Egy új helyszín vár ránk, új járgányokkal és új körítéssel. Az egész Motorfest igazából a Forza Horizon fesztiválos megvalósítására emlékeztet minket, és valószínűleg a Ubisoftnak ez is volt a célja a tengerparti környezettel, a pálmafákkal és a napsütéssel.

A reggeli versenyek és a neonfényes éjszakai dühöngők során persze egzotikus verdákat és akár még repülőket is vezethetünk majd.

Hirdetés

GameInformer kollégái kiadtak most egy játékmenet felvételt, ami 17 percen keresztül mutogatja a nyílt világ egyes részeit, a különböző versenypályákat, és a hajtható járgányokat. Úgy fest, hogy a sebesség szerelmesei nem fognak csalódni sem a The Crew Motorfest látványában, sem a vezetési élményben.

A The Crew Motorfest 2023. szeptember 14-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)