Hirdetés

Van, aki a Mortal Kombat 1 árának sokszorosát is kicsengette, csak hogy játszhasson most vele

|

A NetherRealm verekedős játékának stressztesztjét sokan használták arra, hogy pénzt keressenek, nem is keveset.

Hirdetés

Pénteken elkezdődött a Mortal Kombat 1 első online stressztesztje, amihez mi is hozzáférést kaptunk a hazai forgalmazó, a Cenega Hungary jóvoltából, így rögvest megragadtuk a lehetőséget és egy livestreamben mutattuk be nektek, hogy mit is tud a NetherRealms szeptemberben érkező verekedős játéka. Aminek mellesleg igencsak fel kell majd kötnie a gatyáját, ha meg akarja előzni a rivális Street Fighter 6-at, annyira jól sikerült a Capcom idei alkotása.

Azt még nem tudjuk, hogy a szakma milyen véleménnyel lesz majd róla, kialakul-e valamiféle konszenzus, vagy a teljes spektrumon fognak szóródni az értékelések, de az már biztos, hogy a rajongók részéről elég komoly az érdeklődés a Mortal Kombat 1 iránt. Olyannyira, hogy egyesek elképesztő összegeket voltak hajlandóak fizetni, csak hogy négy napon át, péntektől hétfőig próbálgathassák a még befejezetlen játékot.

Hirdetés

Nem mindenki akarta ugyanis felhasználni a stresszteszthez hozzáférést kínáló kódot, ehelyett inkább áruba bocsátotta azt, például az e-Bayen, ahol a The Gamer beszámolója alapján 200 és 500 dollár közötti összegért találtak gazdára kulcsok, de volt olyan is, aki 1000 dollárért, vagyis közel 342 ezer forintért vált volna meg a sajátjától.

This is hilarious 😂
by u/Cheekbuster123 in MortalKombat

Hogy végül sikerrel járt-e, nem tudni, ahogy az sem teljesen világos, hogy akik a játék árának többszörösét kifizették egy rövid és egyszeri próbalehetőségért, tisztában voltak-e azzal, hogy mit kapnak a pénzükért. Ha azt hitték, hogy ezzel a további playtest alkalmakon vehetnek részt, esetleg magát a Mortal Kombat 1-et is megvásárolták, akkor nagyon csúnya meglepetésben lesz részük.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)