Hirdetés

Van akinek kell a Halo 2!

|

A Halo 2 meglepően azok után, hogy 2,5 évvel később jelenik meg a konzolos verziót követően, és hogy csak Vista-n hajlandó elindulni, mégis viszonylag nagy sikereket ér el, főként angilában.

Hirdetés

 

Ahogy a múlt heti angol toplista is mutatja a szigetországban a Halo 2 PC-s verziójának sikerült megcsípnie az ötödik helyet. Így olyan neveket maga mögé utasítva mint a Lord of The Rings Online, ami szinten nagyon sikeresnek mondható. A Wow duóval, a CnC 3-al és a Sims legújabb kiegészítőjével nem meglepően eleve nem versenyezhet egy ilyen szűk vásárlórétegre fókuszáló program. Úgy látszik Angliában sok embernek van Vista-ja is.

  1. World Of Warcraft - Vivendi
  2. World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack - Vivendi
  3. The Sims 2 Seasons Expansion Pack - Electronic Arts
  4. Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Electronic Arts
  5. Halo 2 - Microsoft
  6. The Sims 2 Celebration Stuff Expansion Pack - Electronic Arts
  7. Civilization IV - 2K Games
  8. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
  9. Lord of the Rings Online: Shadows Of Angmar - Midway
  10. Half-Life 2: Episode 1 - Electronic Arts
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)