Hirdetés

Van egy biztos jele annak, ha a Diablo IV Butcherje épp rád vár a túlsó szobában

|

Egy rajongó összerakott egy gyors, egy perces demonstrációt arról, hogy hogyan szagolhatjátok ki a halálos hústorony közelségét.

Hirdetés

A Diablo IV-ben az egyik legveszélyesebb ellenfelünk a Butcher, legalábbis a játék korai szakaszaiban. A klasszikus boss visszatért a folytatásban, de itt véletlenszerűen tőr rá játékosokra egy dungeonben. A felbukkanása rengeteg Hardcore karakter életébe került, pedig könnyen beazonosítható jele van annak, ha a szörnyeteg rád vár egy zárt ajtó túloldalán. GoinPostle megmutatta, hogy mire is kell odafigyelnetek.

A válasz a zene, ami erőteljesen felpörög, ahogy közeledsz egy teremhez. Alapvetően azt hihetné az ember, hogy a háttérzene változását a véletlen hozta, de valójában a Butcher harc közelségét jelzi.

Hirdetés

Ezt Goin azzal demonstrálta, hogy eltávolodott a szobától, aminek szomszédjában álldogált a mészáros: a tomboló csatadal azonnal elhallgatott.

Ez persze abban nem fog segíteni, hogy megtaláljátok a Butchert, ha konkrétan rá vadásztok, de segíti elkerülni a nem kívánt találkozókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)