Hirdetés

Van sok felesleges időd? Ez a Civilizaton 6 mod mindet elveszi majd!

|

Egy moddernek köszönhetően jelentősen hosszabb és tartalmasabb lett a Civilization 6 kampánya.

Hirdetés

Ha valaha is úgy érezted, hogy túl hamar véget ér a Civilization 6 kampánya, egy nemrég megjelent mod lehet a probléma tökéletes megoldása. A Steam felületén elérhető Civ Reimagined 6.9 jelentősen megnöveli a játékba ölhető órák számát azzal, hogy kitolja a különböző időszakokkal eltelő időt és új tartalmakat is pakol a rendszerbe.

Wbwillis, a mod készítője, a policy kártyákkal kapcsolatban például elárulta, hogy az új variánsok a pozitív hatások mellett kötelezően valamilyen negatív következménnyel is járnak, amitől sokkal nehezebb a legoptimálisabb lehetőség kiválasztása.

Hirdetés

A mod másik újítása, hogy mikor egy civilizáció új területre teszi be a lábát, az fenntartási költségekkel jár és növeli a kiadásokat, így már kevésbé valószínű, hogy bárki a térképen lendületből letarolja a körülötte lévő zónákat.

Civ Reimagined 6.9 használatához Steamen kell rá feliratkozni, így az automatikusan letöltődik a játékunkhoz. Fontos figyelni a telepítéskor, hiszen a mod működéséhez további tartalmakra kell feliratkozni, amik mind jelölve vannak a leírásban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)