Hirdetés

Vantage: a Vista sebesség mérő

|

A számítógépünk teljesítményét eddig elég levés tesztelő programmal lehetett valós szituációkra modellezve elemezni, de most itt egy remek lehetőség!

Hirdetés

A 3DMark-al híressé vált Futuremark piacra dobta legújabb szoftverét, ami valós, mindennapi körülmények között képes megmutatni mire is képes a gépünk. A tesztek több csoportra oszthatóak, így videolejátszó és módosító, szövegszerkesztő, zenekódoló, és játékélmény mérő modult is kapunk, ezt széles körben elterjedt programok segítségével (Photoshop, Word 2007, WMO, stb) oldották meg. Az összehasonlítás, és az elemzés egyszerűbb lett, hiszen az online felület részletesebb és áttekinthetőbb, de lehetőség van az adatbázisba mentett adatokkal is összehasonlítani gépünket. A program egyetlen hátránya, hogy az otthoni verzió is fizetős lett mostantól, azaz a gépünkön csak és kizárólag egyetlen alkalommal lehet lefuttatni a mérést, utána közel 7 dollárt kell fizetnünk ha használni szeretnénk. A futtatásának feltétele egyetlen dolog, a Microsoft Vista, azaz XP alatt nem is érdemes próbálkozni a telepítéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)