Hirdetés

Váratlan formában mutatta meg magát a S.T.A.L.K.E.R. 2

|

Új videón a GSC Game World várva várt játéka, de nem egy hagyományos kedvcsinálót kaptunk.

Hirdetés

Az ukrán fejlesztésű S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl története mélyen összefonódott az országot sújtó háborúval, hiszen a harcok miatt egy időre a játék munkálatait is szüneteltetni kellett, nemrég pedig orosz hackerek fenyegették meg a készítő GSC Game Worldöt, hogy 30 GB-nyi fájlt szivárogtatnak ki az FPS-ből, amennyiben nem kapnak orosz szinkront hozzá.

Az összecsapásokban egy korábbi tagját is elvesztő csapat azonban nem visszakozott, sőt,nemrég 100 darab furgonnal támogatta az ukrán honvédő hadsereget, most pedig egy új, váratlan videóval adott hírt a hónapok óta rejtegetett lövöldéről.

Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. 2 ugyanis nem egy hagyományos teaser, hanem egy reklám formájában tért vissza, amivel a szintén ukrán Non Stop Energy energiaitalt népszerűsítik. A videó mindössze 12 másodperces, és azt láthatjuk rajta, ahogy stalkerünk egy jó nagyot húz az üdítőbe, a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatban megismert (a valóságban is létező) Yaniv/Yanov vasútállomás mellett.

Természetesen önmagában sem lenne meglepő, hogy a GSC egy másik ukrán céggel közös promóciót csinált, ám a Non Stop Energy esetében egyenesen hagyománytiszteletről kell beszélnünk, az energiaitalt ugyanis már a S.T.A.L.K.E.R. 2007-ben megjelent első részében is elhelyezték, legalábbis a FÁK-országok piacára szánt verzióban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Erre egy figyelmes redditező emlékeztette a világot néhány hónapja, amikor a Heart of Chornobyl bemutatójában kiszúrta, hogy az inventoryban egy doboz Non Stop Energy is látható. Azt nem tudjuk, hogy a játék végleges változatában is ott lesz-e az ukrán üdítő, de a friss reklámot a S.T.A.L.K.E.R. 2 hivatalos Twitter-fiókja is megosztotta, így elképzelhető, hogy ezúttal nem csak bizonyos piacokon valósul meg a termékelhelyezés.

Az Unreal Engine 5-ös grafikai motorra épülő posztapokaliptikus FPS-nek továbbra sincs pontos megjelenési dátuma, de ha minden jól megy, valamikor az idén kell befutnia PC-n és Xbox Series-konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)