Hirdetés

Váratlanul eltűnt a Steamről az egyik legjobb Assassin's Creed, de mit is jelent ez?

|

Egyesek szerint egy izgalmas pletykát támaszt alá az Assassin's Creed IV: Black Flag eltávolítása.

Hirdetés

Aki az elmúlt napokban a Steamen szerette volna megvenni a 2013-ban megjelent Assassin's Creed IV: Black Flaget, azzal szembesülhetett, hogy bár maga a termékoldal elérhető, a vásárlási opció szőrén-szálán eltűnt. Ezzel párhuzamosan kikerült az Assassin's Creed Bundle-ből is a Ubisoft Montreal kalózos akció-kalandja.

Több se kellett az internet népének, a történtekben sokan máris a Kotaku által megfuttatott pletyka visszaigazolását látták, mely szerint a Skull and Bones fejlesztésével évek óta küszködő Ubisoft Singapore elkezdett dolgozni a Black Flag remake-jén.

Hirdetés

Aztán jött a PC Gamer, és azt tette, ami egy ilyen helyzetben a sajtótól elvárható: felvette a kapcsolatot a Ubisofttal és rákérdezett a dologra. A válasz pedig - bár épp idén ünnepli 10. évfordulóját a játék, és ennél jobb alkalom aligha adódna az állítólagos remake bejelentésére - még véletlenül sem az volt, amiben a rajongok reménykedtek. A kiadó képviselője szerint mindössze technikai hibáról van szó, ez okozza, hogy pillanatnyilag nem lehet megvásárolni a Black Flaget, de már dolgoznak az elhárításán.

Egyelőre tehát nem érdemes beleélnünk magunkat a gondolatba, hogy egy kívül (és talán belül is) megújult, modern játékban bújhatunk ismét a kalózból lett aszaszin, Edward Kenway bőrébe. Jön viszont az Assassin's Creed Mirage hamarost, és még egy sor további játékról tudunk, amelyek a széria nyitott világú akció-RPG-kre, mobiljátékokra, vagy épp VR-os címekre fogékony rajongóit célozzák.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)