Hirdetés

Várostrom és félelmetes viaszbábuk a GOG-on

|

A Good old Games kínálata a minap sikeresen bővült a Stronghold széria első darabja mellett egy régi horrorral.

Hirdetés

A FireFly Studios 2001-es stratégiai játéka azok álmát váltotta valóra, akik az Egri Csillagok monumentális ostromjelenetein nőttek fel. Végre megépíthettük saját kis erődítményünket, amit meg is kellett védelmeznünk. "Forró vizet a kopaszra!" felkiáltással ajkunkon lehetett vizesárkot ásni, olajjal átitatni, majd lángoló nyílvesszővel felgyújtani a talajt és egyéb huncutságokkal fogadhattuk az ostromlók seregét.
A fejlesztőcsapattal kötött egyezség következtében az első részt már most, a Stronghold Crusader-t pedig hamarosan vehetjük és tölthetjük. Előbbi 5.99, utóbbi 9.99 dolláron kerül forgalomba.

stronghold.jpg


A másik újdonság az 1992-es Waxworks, ami túlélő horror az izgalmasabb fajtából. Egy örökség, egy családi átok, egy eltűnt ikertestvér, egy panoptikum, rengeteg viaszfigura és némi időutazás (Egyiptom a fáraók korában, London a 19. század végén) áll össze egy kerek és meglehetősen izgalmas történetté. Szinte hihetetlen, hogy az egész játék csak 14 MB-ot nyom. Az Adventure Soft játékát 5.99 dollárért kínálják.

waxworks-6.gif

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)