Hirdetés

Vasárnapi bulvár - Atyai pofonok ügyetlen játékért

|

Édesapja pisztolyát marokkonzolra cserélte volna a tanuló, apja megverte gyermekét, mert bénázott játék közben.

Hirdetés

Amerikában egészen újfajta dimenzióba emelték a családon belüli erőszak értelmét, miután az 50 éves Terry Taulbee ellen felmerült a gyanú, hogy többször is megütötte saját fiát, ugyanis gyermeke gyengén teljesített egy videójátékban! Terry Taulbee ütései nyomán kézlenyomata meglátszott hat esztendős csemetéje hátán és hátsóján. A sérülésekről először beszámoló édesanya elmondta, párját felidegesítette, hogy gyermeke nem játszott jól egy videójátékban.

Sajnos nem tudjuk, milyen játékban botladozott a megvert – hangsúlyozzuk – hat éves fiúcska. A rendőrség letartóztatta a mellékelt képünkön szereplő mintaapát. Életünket eddig is megnehezítették a felszólító mondatok: dolgozz keményebben, mosogass el magad után, menj bevásárolni, hajtsd le a vécédeszkát, készítsd el a házi feladatot. Mennyivel jobban hangzik: fejlődj gyorsabban, fejre célozz, farmolj aranyat egész nyáron vagy bucira verlek.

Az amerikai Mason Middle School épületét múlt héten kénytelenek voltak lezárni és felfüggeszteni a tanítást, miután egy álomvilágból (biztos World of Warcraft függő) időlegesen kiszakított tinédzser fegyvert csempészett a tanintézménybe. Szerencsére nem kívánta túlszárnyalni az iskolai lövöldözések alkalmával elhunyt személyek számát, mindössze szerette volna elcserélni apja elcsórt pisztolyát egy PlayStation Portable marokkonzolra. Édesapja meglepetésre két eltűnt pisztolytól tett jelentést, mint később kiderült, a másik lőfegyvertől fia sikeresen túltett az iskolában. Emiatt került lezárásra a teljes komplexum. A kiváló üzleti érzékét fitogtató tanulót letartóztatták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)