Hirdetés

Vasárnapi marhaság: Batman jel alakú pénzcsíptető

|

A Batman:Arkham City kapcsán több hírünk is volt a héten, erre hivatkozva itt egy újabb batmanos tutiság.

Hirdetés

Mint tudjuk, Batman a hétköznapokban tele van lecsóval, tehát nincsenek anyagi gondjai, éppen ezért hasznos és stílusos, ha van neki pénzcsíptetője.

Márpedig ha ilyenje van, akkor mi sem kézenfekvőbb mint az, hogy a híres és a csúnya, gonosz bácsik által rettegett denevéremblémás kinézetet kapjon.

Ennek a fémdarabnak az ára 40 dollár, cserébe viszont matt fekete gumi borítású, mágneses fémvázzal, ami ugyan nem magyarázza meg, hogy miért kellene ennyi pénzt kiadni egy ilyenért, de tény, hogy nem néz ki rosszul és egészen elegáns.

A felhasznált anyagokból ítélve el tudom képzelni, hogy az élek köszörülésével, a megfelelő dobótechnikát alkalmazva távolsági fegyverként is funkcionálhat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)