Hirdetés

Vásárolj postaköltség nélkül a GameStar shopjából!

|

Május 29-ig postaköltség nélkül vásárolhatsz GameStar pólókat és ereklyéket.

Hirdetés

Most, hogy végérvényesen beköszöntött a nyár, ideje lenne megújítani a ruhatárat. GameStar rajongók, lányok és fiúk, most érdemes csak igazán szétnézni a GameStar shopjában, hiszen május 29-ig, azaz péntek éjfélig úgy vásárolhattok, hogy a kiszállítás költségét nem nektek magatoknak kell állnotok.



Jelenleg mintegy 70 termék közül válogathattok, amelyek között megtalálhatóak a hivatalos GameStar pólók, illetve az öt hónapon át tartó pólótervező versenyünk győztes darabjai is. A kínálatot pulcsik, kapucnis felsők, bögrék, sapkák, egéralátétek, autóba való napvédők, oldaltáskák, kispárnák, plüssfigurák és kitűzők egészítik ki. Sőt, akár meg is lephetitek magatokat (feltéve, hogy lányok vagytok), vagy barátnőtöket a falatnyi GameStar tangával.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)