Hirdetés

Már megint Valve-mérnököt szipkázott el az Oculus

|

A Valve kutatással és fejlesztéssel foglalkozó részlegének vezetője az Oculus VR-nál folytatja pályafutását. Egyre több embert vonz a vállalat.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Valve teljes mellszélességgel kiáll az Oculus Rift mellett, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy segítsék a projektet. Most, hogy egyre jobban áll az Oculus szénája, többen is a csapathoz igazoltak.

Atman Binstock, a Valve VR projektjének egyik vezetője még március elején hagyta ott a vállalatot, hogy az Oculus színeiben folytassa a munkát. Most egy volt kollégája, a Valve K+F részlegének vezetője is követte a példáját, így már a Valve két fő VR szakija is az Oculus sorait erősíti.

"A Facebookos felvásárlás azt jelenti, hogy a VR teljes pompájában lát majd napvilágot. A szükséges anyagi és technikai háttér és az elszántság is megvan ahhoz, hogy az Oculus áthidalja a problémákat. A karrierem hátralévő részét a VR fejlesztésével akarom tölteni. Remek lesz újra együtt dolgozni John Carmackkal egy olyan projekten, amely nem csak a játékvilágot, hanem az információáramlást és a mindennapos géphasználatot is átalakíthatja. Úgy gondolom, ez lesz a legnagyobb változás amit valaha láttam, és bizony láttam egyet, s mást az elmúlt 57 évben." - mondta Michael Abrash, aki vezető kutatóként folytatja majd az Oculus VR-nál.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)