Hirdetés

Végére értél a Lies of P-nek? Semmi gond, hamarosan jön a DLC

|

Maga a Lies of P-t fejlesztő Neowiz erősítette meg a hírt, miszerint még nincs vége kedvenc bábunk történetének.

Hirdetés

A Lies of P a 2023-as év sötét lova. Senki sem fogadott rá, és valószínűleg nem is fog év játéka díjat nyerni, de abszolút meg fog érdemelni minden kitüntetést és jelölést, amit csak kapni fog. A soulslike műfaj kevés olyan címet kap, ami nem a FromSoftware-től jön és megérdemli a figyelmet, de ez azok között van. Nem is csoda hát, hogy a fejlesztők még nem végeztek vele: hamarosan indulhatnak a munkálatok az extra tartalmak kapcásn.

A játék mögött álló Neowiz hivatalos oldalának állásajánlati részlegén szerepel ugyanis , hogy új csapattagokat keresnek egy Lies of P DLC fejlesztéséhez.

Hirdetés

Sajnos ez a rövid kiírás nem árulta el, hogy mikorra tervezik a bővítmény, vagy hogy több csomagról is lehet-e szó. Akárhogy is, bőven van még kihozni ebből a kitekert meséből.

A játék vége egyébként elrejtett egy apró utalást arról, hogy merre tarthat ez a sztori. Picit reméljük, hogy ezt a szálat fogják előhúzni a jövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)