Hirdetés

Véget ér a Windows XP SP2 és a Windows 2000 támogatása

|

Ha eddig nem tettük volna, frissítsünk, vagy váltsunk újabbra.

Hirdetés

A közelmúltban jelentette be a Microsoft, hogy jövő nyártól megszűnik a Windows XP SP2 és a Windows 2000 háttértámogatása, tehát  július 13-ától nem áll majd módjukban az érintett célfelhasználóknak frissíteniük a fent említett szoftvereket.

Alapvetően a redmondi cég több alternatívát is kínál az egyeseket kellemetlenül érinthető lépés megoldására, mint például az SP3-ra váltás, vagy akár egy Windows 7 beszerzése. A bejelentéssel párhuzamosan egyébként a Microsoft rengeteg átállási megoldást, javaslatot tett közzé, különféle támogatási blogokban, fórumokon.

Nem a legjobb megoldás az sem, ha mondjuk a Windows 2000 felhasználó Vista-ra szeretne váltani, mivel azt a redmondi konszern mindössze 2012-ig kívánja támogatni. Ezzel szemben a legjobban az XP felhasználók járnak, hiszen az SP3-as oprendszerüket 2014-ig hajlandó pátyolgatni a Microsoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)