Hirdetés

Végleg befellegzett az egyik legnépszerűbb Grand Theft Auto modnak

|

Eddig GTA Underground team weboldalán elérhető maradt a népszerű mod, de sajnos most ez is megváltozott.

Hirdetés

Júliusban beszámoltunk már arról, hogy rengeteg népszerű GTA modot töröltetett a Take-Two, az indok nyilván a szerzői jogok megsértése volt. A modDB oldaláról rengeteg népszerű Vice City és San Andreas tartalom eltűnt, alig pár órát vett igénybe a durva tisztogatás. 

A modDB kínálatából ekkor lekerült a Grand Theft Auto: Underground nevezetű nagyszabású Grand Theft Auto: San Andreas mod is. Ez azonban a modért felelős GTA Underground team weboldalán elérhető maradt, viszont most innen is eltávolították.

Hirdetés

Tegnap jelentették be az alkotók, hogy itt és most vége a hatéves történetnek, lekerült saját oldalukról is a Grand Theft Auto: San Andreas mod letöltési linkje. Indokként a modderközösség elleni növekedő ellenségeskedést nevezték meg, ami elég egyértelmű utalás a Take-Two nemrégiben meglépett húzására. Úgy fogalmaztak, hogy mentális és anyagi jólétük is veszélybe került, ezért hivatalos leállítják a mod fejlesztését. 

A Grand Theft Auto: Underground modért felelős csapat viszont most új kihívások elé néz, és elkezdenek egy teljesen saját játékot készíteni. Ha szerettétek munkásságukat, akkor érdemes továbbra is követni őket. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)