Hirdetés

Véglegesen ingyenes lehet a Battlefield 2042

|

A free-to-play modellre való átállás igencsak beszédes lenne.

Hirdetés

Csúnya zakót produkált a tavaly megjelent Battlefield 2042, és a technikai gubancok, valamint az egyéb hiányosságok miatt rengetegen hagyták hátra a DICE új lövöldéjét. Még az is előfordult, hogy a Steam a saját szabályára fittyet hányva adott visszatérítést egy csalódott játékosnak, ráadásul az a hír járja, hogy az Electronic Arts sem kifejezetten elégedett az FPS teljesítményével.

A gyakran pontos belsős infókat szállító Tom Henderson ugyanis arról írt a Twitteren, hogy az EA csalódott a Battlefield 2042 miatt, és ezért még az is benne lehet a pakliban, hogy valamilyen formában free-to-play lesz a játék.

Hirdetés

Nem hivatalos információk szerint a tavalyi rész remekül nyitott, és valószínűleg tényleg rengetegen döntöttek a vásárlás mellett, de a játékosszám alakulását elnézve egyértelmű, hogy a sok eladás még nem indikál jó minőséget.

Egy esetleges modellváltás után jó eséllyel pedig még több csalódott játékos árasztaná el a fórumokat, hiszen már arra is lehetne panaszkodni, hogy valaki nemrég még teljes áron vásárolta meg a játékot, ami rövid időn belül ingyenes lett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)